Skip to main content

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs

Tournedos Classique

Knolselderijcreme, groene asperge, babymais, kastanjechampignon en rode wijnjus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Kalfsentrecote met rode portjus

Doperwtencreme, wortel, courgette en radijskiem
€ 28,50

Geflambeerde Coquilles

Bloemkoolcreme, groentepasta en amandel
€ 28,50

U kunt ons altijd vragen naar de vegetarische mogelijkheden

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Semifreddo

Mousse van koffie met aardbei browniecrumble en bailey’s
€ 14.50

Bananensplit

Vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus
€ 13,50

Crepes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50

Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen