Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs
Tournedos Classique
Knolselderijcreme, gekarameliseerde witlof, gebakken champignons en pepersaus. (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Asperges met Ham of Zalm
met gekookt ei en botersaus
€ 24,50
Gevulde Portobello
met spinazie, Gruyere en geitenkaas
€ 24,50