Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs
Gestoomde Heilbot
Ingewikkeld in courgette met groene kruidenroomsaus en Chinese kool
€ 29,50
Tournedos Classique
Aardpeer, pastinaak, wortelcrumble en champignonroomsaus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Kalfszwezerik
Krokant gebakken met wit- & roodlof, bloemkool en rode portjus
€ 36,50
Geflambeerde knolselderij
Met peer, olijventapenade en walnoot
€ 19,50