Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Tarte aux Fraises
Vanillebodem met Ruby chocolademousse en amarena-kersen
€ 14.50
Crème Brûlée
Met witte chocolademousse, ingelegd rood fruit en vanille-ijs
€ 13,50
Crêpes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50
Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen