Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Caramel noisette
Met chocolademousse, salted caramel ijs en hazelnoot
€ 16,50
Pêche melba
Met slagroom, perzik, rood fruitcouillis en amandelcrumble
€ 15,50
Crêpes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50
Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen