Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Voorgerechten
1/2 Dozijn Bells Isle Oesters Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50
Gebrande Zeebaars
Ingelegd in huisgemaakte kruidenolie met citrusgel en dragonmayonaise
€ 18,50
Carpaccio
Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, mesclun en truffelmayonaise
€ 16,50
Terrine foie gras de canard
Met saus van calvados en appelstroop op brioche
€ 26,50
Steak Tartare
Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50
Bisque de Homard Classique
Romige soep met kreeft, bieslook en geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00
Escargots
In kruidenboter (7 stuks)
€ 15,50
Gepofte Tomarito
Met verschillende kruiden en Alta Langa Roccetta
€ 13,50
Salade van Kreeft
Met bieslook mayonaise, sinaasappel, radijs en tomaat
€ 24,50