Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Voorgerechten
1/2 Dozijn Bells Isle Oesters Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50
“Classique 010 Oester”
Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50
Carpaccio
Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50
Vitello Tonnato
Met tonijnmayonaise, kappertjes, koriander radijs en tomaat
€ 16,50
Steak Tartare
Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50
Bisque de Homard Classique
Romige soep met kreeft, bieslook en geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00
Escargots
In kruidenboter (7 stuks)
€ 15,50
Aspergesoep
Met aspergepuntjes, ei en peterselie
€ 12,50
Vongole
Met aspergemousse, sprotjes en groentebouillon
€ 18,50