Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Voorgerechten
1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50
“Classique 010 Oester”
Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50
Carpaccio
Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50
Ceviche van kabeljauw
met limoensap, peper, komkommer en bosui
€ 18,50
Steak Tartare
Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50
Bisque d’Homard Classique
Romige soep met kreeft en bieslook, geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00
Escargots
In kruidenboter (7 stuks)
€ 15,50
Tartaar van rode biet
Met feta, komijn, hazelnoot en truffelbrioche
€ 16,50
Perle Imperial kaviaar
per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
€ 38,50