Skip to main content

Voorgerechten

1/2 Dozijn Bells Isle Oesters Nr.3

Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50

“Classique 010 Oester”

Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50

Carpaccio

Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50

Vitello Tonnato

Met tonijnmayonaise, kappertjes, koriander radijs en tomaat
€ 16,50

Steak Tartare

Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50

Bisque de Homard Classique

Romige soep met kreeft, bieslook en geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00

Escargots

In kruidenboter (7 stuks)
€ 15,50

Aspergesoep

Met aspergepuntjes, ei en peterselie
€ 12,50

Vongole

Met aspergemousse, sprotjes en groentebouillon
€ 18,50

Bijgerechten

Pommes frites

Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50

Spinazie met sjalotjes

Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50

Gemengde salade

Wisselende frisse salade
€ 3.50

Gemengde seizoensgroenten

Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50