Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Voorgerechten
1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50
“Classique 010 Oester”
Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50
Carpaccio
Dungesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50
Gemarineerde zalm
Huisgemarineerde zalm met mosterddillesaus
€ 18,50
Steak Tartare
Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50
Bisque d’Homard Classique
Romige soep met kreeft en bieslook, geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00
Frisse carpaccio van groente
Tomaat, komkommer, mozzarella, walnoot, balsamico en groene kruidenolie
€ 15,50
Perle Imperial kaviaar
per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
€ 38,50
Bijgerechten
Pommes frites
Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50
Spinazie met sjalotjes
Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50
Gemengde salade
Wisselende frisse salade
€ 3.50
Gemengde seizoensgroenten
Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50