Skip to main content

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs

Tournedos Classique

Zoete aardappelpuree, uicompote en specerijenjus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Garnalen Deluxe

Grote garnalen met een hartige kletskop en basilicumcouillis
€ 29,50

Classique Ratatouille

Courgette, Aubergine, Paprika en frisse tomatensaus
€ 22,50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Amandelcoulant

Amandelcake met witte chocolademousse
€ 14.50

Fruitharmonie

Watermeloen, Aardbeibavarois, en bosbes
€ 15,50

Crepes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50