Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs
Tournedos Classique
Knolselderijcreme, groene asperge, babymais, kastanjechampignon en rode wijnjus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Kalfsentrecote met rode portjus
Doperwtencreme, wortel, courgette en radijskiem
€ 28,50
Geflambeerde Coquilles
Bloemkoolcreme, groentepasta en amandel
€ 28,50
U kunt ons altijd vragen naar de vegetarische mogelijkheden
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Semifreddo
Mousse van koffie met aardbei browniecrumble en bailey’s
€ 14.50
Bananensplit
Vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus
€ 13,50
Crepes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50
Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen