Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs
Captain’s Diner
Gekookte aardappelen met kapucijners, spekjes en huisgemaakte piccalilly
€ 19,50
Tournedos Classique
Sugarsnaps, gele courgette en haricots verts met kruidenboter (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Kalfszwezerik
Krokant gebakken met wit- & roodlof, bloemkool en rode portjus
€ 36,50
Gegrilde aubergine
Met geitenkaas, courgette, paprika en hazelnootcrumble
€ 19,50
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Classique Sabayon
Classique Sabayon geschonken over vanille-ijs met rood fruit
€ 14.50
Stoofpeer met brownie
vanillecrumble, kaneelijs
€ 13,50
Crepes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50
Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen