Skip to main content

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs

Captain’s Diner

Gekookte aardappelen met kapucijners, spekjes en huisgemaakte piccalilly
€ 19,50

Tournedos Classique

Sugarsnaps, gele courgette en haricots verts met kruidenboter (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Kalfszwezerik

Krokant gebakken met wit- & roodlof, bloemkool en rode portjus
€ 36,50

Gegrilde aubergine

Met geitenkaas, courgette, paprika en hazelnootcrumble
€ 19,50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Classique Sabayon

Classique Sabayon geschonken over vanille-ijs met rood fruit
€ 14.50

Stoofpeer met brownie

vanillecrumble, kaneelijs
€ 13,50

Crepes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50

Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen