Skip to main content

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs

Tournedos Classique

Knolselderijcreme, gekarameliseerde witlof, gebakken champignons en pepersaus. (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Asperges met Ham of Zalm

met gekookt ei en botersaus
€ 24,50

Gevulde Portobello

met spinazie, Gruyere en geitenkaas
€ 24,50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Peche Melba

Perzik, witte chocolademousse, frambozensaus en amandelen
€ 15.50

Citroenmascarpone

gekonfijte blauwe bes, amandel en bloedsinaasappelijs
€ 15,50

Crepes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50