Skip to main content

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs

Asperges Flamande

Witte asperges met beenham, ei en hollandaise
€ 24,50

Tournedos Classique

Met asperge, gele paprika, zilveruitjes en bearnaise (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Coq au Vin

Maïskip gemarineerd in rode wijn met wortel, prei en sjalot
€ 32,50

Venkelstoof

Met verschillende verse kruiden, walnoot en olijfolie
€ 19,50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Huisgemaakte Bokkenpoot

Met framboos, witte en pure chocolade en framboos-yoghurtijs
€ 14.50

Charlotte cake

Met chocoladeganache, lange vingers en vers rood fruit
€ 15,50

Crêpes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50

Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen