Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs
Asperges Flamande
Witte asperges met beenham, ei en hollandaise
€ 24,50
Tournedos Classique
Met asperge, gele paprika, zilveruitjes en bearnaise (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Coq au Vin
Maïskip gemarineerd in rode wijn met wortel, prei en sjalot
€ 32,50
Venkelstoof
Met verschillende verse kruiden, walnoot en olijfolie
€ 19,50
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Huisgemaakte Bokkenpoot
Met framboos, witte en pure chocolade en framboos-yoghurtijs
€ 14.50
Charlotte cake
Met chocoladeganache, lange vingers en vers rood fruit
€ 15,50
Crêpes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50
Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen