Skip to main content
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Home
Reserveren
Menu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Wijnen
Mousserende wijnen
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Dessert wijnen
Fotoboek
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs
Tournedos Classique
Zoete aardappelpuree, uicompote en specerijenjus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Garnalen Deluxe
Grote garnalen met een hartige kletskop en basilicumcouillis
€ 29,50
Classique Ratatouille
Courgette, Aubergine, Paprika en frisse tomatensaus
€ 22,50
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Amandelcoulant
Amandelcake met witte chocolademousse
€ 14.50
Fruitharmonie
Watermeloen, Aardbeibavarois, en bosbes
€ 15,50
Crepes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50