Voorgerechten
1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50
“Classique 010 Oester”
Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50
Carpaccio
Dungesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50
Gemarineerde zalm
Huisgemarineerde zalm met mosterddillesaus
€ 18,50
Steak Tartare
Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50
Bisque d’Homard Classique
Romige soep met kreeft en bieslook, geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00
Frisse carpaccio van groente
Tomaat, komkommer, mozzarella, walnoot, balsamico en groene kruidenolie
€ 15,50
Perle Imperial kaviaar
per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
€ 38,50
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs
Tournedos Classique
Knolselderijcreme, groene asperge, babymais, kastanjechampignon en rode wijnjus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Kalfsentrecote met rode portjus
Doperwtencreme, wortel, courgette en radijskiem
€ 28,50
Geflambeerde Coquilles
Bloemkoolcreme, groentepasta en amandel
€ 28,50
U kunt ons altijd vragen naar de vegetarische mogelijkheden
Bijgerechten
Pommes frites
Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50
Spinazie met sjalotjes
Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50
Gemengde salade
Wisselende frisse salade
€ 3.50
Gemengde seizoensgroenten
Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Semifreddo
Mousse van koffie met aardbei browniecrumble en bailey’s
€ 14.50
Bananensplit
Vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus
€ 13,50
Crepes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50