Skip to main content

Voorgerechten

1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3

Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50

Trio Classique

Gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen met honingmosterd dressing en whiskeycocktailsaus
€ 21,50

Carpaccio

Dungesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50

Salade van Kreeft

Verse kreeft met huisgemaakte peterseliemayonaise.
€ 24,50

Steak Tartare

Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50

Bisque d’Homard Classique

Romige soep met kreeft en bieslook, geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00

Aspergesoep

Met ham en ei
€ 14,50

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs

Tournedos Classique

Knolselderijcreme, gekarameliseerde witlof, gebakken champignons en pepersaus. (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Asperges met Ham of Zalm

met gekookt ei en botersaus
€ 24,50

Gevulde Portobello

met spinazie, Gruyere en geitenkaas
€ 24,50

Bijgerechten

Gebakken aardappelen

In roomboter gebakken aardappeltjes
€ 3.50

Pommes frites

Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50

Spinazie met sjalotjes

Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50

Gemengde salade

Wisselende frisse salade
€ 3.50

Gemengde seizoensgroenten

Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Peche Melba

Perzik, witte chocolademousse, frambozensaus en amandelen
€ 15.50

Citroenmascarpone

gekonfijte blauwe bes, amandel en bloedsinaasappelijs
€ 15,50

Crepes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50