Skip to main content

Voorgerechten

1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3

Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50

“Classique 010 Oester”

Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50

Carpaccio

Huuisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50

Tartaar van Tonijn

Kruidenmayonaise, bosui en sesamzaad
€ 19,50

Bisque d’Homard Classique

Romige soep met kreeft en bieslook, geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00

Huisgemaakte Preisoep

Gemaakt met knoflook, sjalot en room
€ 12,50

Perle Imperial kaviaar

per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
€ 38,50

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs

Stamppot Andijvie met bal gehakt

Classique stamppot andijvie met uitgebakken spekjes en een bal gehakt
€ 21,50

Wild van de Week

Wekelijks wisselend gerecht van wild met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs

Tournedos Classique

Wortelcreme, groene asperge, babymais, cantharellen en pepersaus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Fazant met zuurkool

Met uitgebakken spekjes en rookworst in jus
€ 29,50

Ravioli in Truffelroomsaus

Ravioli gevuld met bospaddenstoelen
€ 22,50

Bijgerechten

Pommes frites

Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50

Spinazie met sjalotjes

Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50

Gemengde salade

Wisselende frisse salade
€ 3.50

Gemengde seizoensgroenten

Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Classique Vlaflip

Een ouderwets dessert in een fris jasje
€ 12.50

Chocoladetruffeltaartje

Met een bolletje aardbeienijs en slagroom
€ 13,50

Crepes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50

Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen