Skip to main content

Voorgerechten

1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3

Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50

“Classique 010 Oester”

Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50

Carpaccio

Dungesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50

Carpaccio van gemarineerde zalm

Huisgemarineerde zalm met mosterddillesaus
€ 18,50

Steak Tartare

Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50

Bisque d’Homard Classique

Romige soep met kreeft en bieslook, geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00

Zomerse Bruschetta

Briochebrood met komkommer, tomaat, radijs en balsamicodressing
€ 17,50

Perle Imperial kaviaar

per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
€ 38,50

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer)
€ Weekprijs

Tournedos Classique

Zoete aardappelpuree, uicompote en specerijenjus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Garnalen Deluxe

Grote garnalen met een hartige kletskop en basilicumcouillis
€ 29,50

Classique Ratatouille

Courgette, Aubergine, Paprika en frisse tomatensaus
€ 22,50

Bijgerechten

Pommes frites

Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50

Spinazie met sjalotjes

Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50

Gemengde salade

Wisselende frisse salade
€ 3.50

Gemengde seizoensgroenten

Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Amandelcoulant

Amandelcake met witte chocolademousse
€ 14.50

Fruitharmonie

Watermeloen, Aardbeibavarois, en bosbes
€ 15,50

Crepes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50