Skip to main content

Voorgerechten

1/2 Dozijn Bells Isle Oesters Nr.3

Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50

“Classique 010 Oester”

Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50

Carpaccio

Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, mesclun en truffelmayonaise
€ 15,50

Vitello Tonnato

Met tonijnmayonaise, kappertjes, koriander radijs en tomaat
€ 16,50

Steak Tartare

Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50

Bisque de Homard Classique

Romige soep met kreeft, bieslook en geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00

Escargots

In kruidenboter (7 stuks)
€ 15,50

Gemarineerde watermeloen

Met mango, balsamico, frisée en hazelnoot
€ 13,50

Salade van Kreeft

Met bieslook mayonaise, sinaasappel, radijs en tomaat
€ 24,50

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs

In boter gebakken sliptong

Met spinazie en limoen
€ 28,50

Tournedos Classique

Met wisselende garnituren. (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Lamskoteletten

Met French dressing, bimi en tomarito
€ 29,50

Gegratineerde broccoli

Met verschillende verse kruiden, hollandaise en kaas van onze fromagerie
€ 21,50

Bijgerechten

Pommes frites

Krokant gebakken verse frieten
€ 5,50

Spinazie met sjalotjes

Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 5,50

Gemengde salade

Wisselende frisse salade
€ 5,50

Gemengde seizoensgroenten

Dagverse groenten van het seizoen
€ 5,50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Caramel noisette

Met chocolademousse, salted caramel ijs en hazelnoot
€ 16,50

Pêche melba

Met slagroom, perzik, rood fruitcouillis en amandelcrumble
€ 15,50

Crêpes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50

Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen