Voorgerechten
1/2 Dozijn Bells Isle Oesters Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50
“Classique 010 Oester”
Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50
Carpaccio
Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, mesclun en truffelmayonaise
€ 15,50
Vitello Tonnato
Met tonijnmayonaise, kappertjes, koriander radijs en tomaat
€ 16,50
Steak Tartare
Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50
Bisque de Homard Classique
Romige soep met kreeft, bieslook en geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00
Escargots
In kruidenboter (7 stuks)
€ 15,50
Gemarineerde watermeloen
Met mango, balsamico, frisée en hazelnoot
€ 13,50
Salade van Kreeft
Met bieslook mayonaise, sinaasappel, radijs en tomaat
€ 24,50
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs
In boter gebakken sliptong
Met spinazie en limoen
€ 28,50
Tournedos Classique
Met wisselende garnituren. (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Lamskoteletten
Met French dressing, bimi en tomarito
€ 29,50
Gegratineerde broccoli
Met verschillende verse kruiden, hollandaise en kaas van onze fromagerie
€ 21,50
Bijgerechten
Pommes frites
Krokant gebakken verse frieten
€ 5,50
Spinazie met sjalotjes
Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 5,50
Gemengde salade
Wisselende frisse salade
€ 5,50
Gemengde seizoensgroenten
Dagverse groenten van het seizoen
€ 5,50
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Caramel noisette
Met chocolademousse, salted caramel ijs en hazelnoot
€ 16,50
Pêche melba
Met slagroom, perzik, rood fruitcouillis en amandelcrumble
€ 15,50
Crêpes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50