Voorgerechten
1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50
“Classique 010 Oester”
Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50
Carpaccio
Huuisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50
Tartaar van Tonijn
Kruidenmayonaise, bosui en sesamzaad
€ 19,50
Bisque d’Homard Classique
Romige soep met kreeft en bieslook, geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00
Huisgemaakte Preisoep
Gemaakt met knoflook, sjalot en room
€ 12,50
Perle Imperial kaviaar
per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
€ 38,50
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs
Stamppot Andijvie met bal gehakt
Classique stamppot andijvie met uitgebakken spekjes en een bal gehakt
€ 21,50
Wild van de Week
Wekelijks wisselend gerecht van wild met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs
Tournedos Classique
Wortelcreme, groene asperge, babymais, cantharellen en pepersaus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Fazant met zuurkool
Met uitgebakken spekjes en rookworst in jus
€ 29,50
Ravioli in Truffelroomsaus
Ravioli gevuld met bospaddenstoelen
€ 22,50
Bijgerechten
Pommes frites
Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50
Spinazie met sjalotjes
Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50
Gemengde salade
Wisselende frisse salade
€ 3.50
Gemengde seizoensgroenten
Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Classique Vlaflip
Een ouderwets dessert in een fris jasje
€ 12.50
Chocoladetruffeltaartje
Met een bolletje aardbeienijs en slagroom
€ 13,50
Crepes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. Aan tafel bereid)
€ 18,50