Skip to main content

Voorgerechten

1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3

Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50

“Classique 010 Oester”

Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50

Carpaccio

Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50

Tartaar van zalm

Met bietengel, kruidenmayo en bieslook
€ 19,50

Steak Tartare

Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50

Bisque de Homard Classique

Romige soep met kreeft, bieslook en geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00

Escargots

In kruidenboter (7 stuks)
€ 15,50

Gegratineerde kastanjechampignon’s

Met Manchego (12 maanden) en wortelkrokant
€ 16,50

Perle Imperial kaviaar

Per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
€ 38,50

Hoofdgerechten

Vis van de week

Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs

Gestoomde Heilbot

Ingewikkeld in courgette met groene kruidenroomsaus en Chinese kool
€ 29,50

Tournedos Classique

Aardpeer, pastinaak, wortelcrumble en champignonroomsaus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50

Kalfszwezerik

Krokant gebakken met wit- & roodlof, bloemkool en rode portjus
€ 36,50

Geflambeerde knolselderij

Met peer, olijventapenade en walnoot
€ 19,50

Bijgerechten

Pommes frites

Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50

Spinazie met sjalotjes

Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50

Gemengde salade

Wisselende frisse salade
€ 3.50

Gemengde seizoensgroenten

Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50

Nagerechten

Kaasplateau

Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50

Tarte aux Fraises

Vanillebodem met Ruby chocolademousse en amarena-kersen
€ 14.50

Crème Brûlée

Met witte chocolademousse, ingelegd rood fruit en vanille-ijs
€ 13,50

Crêpes suzette

Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50

Wij voldoen op verzoek aan al uw dieetwensen