Voorgerechten
1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
€ 28,50
“Classique 010 Oester”
Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
€ 9,50
Carpaccio
Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
€ 15,50
Tartaar van zalm
Met bietengel, kruidenmayo en bieslook
€ 19,50
Steak Tartare
Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
€ 23,50
Bisque de Homard Classique
Romige soep met kreeft, bieslook en geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
€ 25,00
Escargots
In kruidenboter (7 stuks)
€ 15,50
Gegratineerde kastanjechampignon’s
Met Manchego (12 maanden) en wortelkrokant
€ 16,50
Perle Imperial kaviaar
Per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
€ 38,50
Hoofdgerechten
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
€ Weekprijs
Gestoomde Heilbot
Ingewikkeld in courgette met groene kruidenroomsaus en Chinese kool
€ 29,50
Tournedos Classique
Aardpeer, pastinaak, wortelcrumble en champignonroomsaus (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
€ 32,50
Kalfszwezerik
Krokant gebakken met wit- & roodlof, bloemkool en rode portjus
€ 36,50
Geflambeerde knolselderij
Met peer, olijventapenade en walnoot
€ 19,50
Bijgerechten
Pommes frites
Krokant gebakken verse frieten
€ 3.50
Spinazie met sjalotjes
Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
€ 3.50
Gemengde salade
Wisselende frisse salade
€ 3.50
Gemengde seizoensgroenten
Dagverse groenten van het seizoen
€ 3.50
Nagerechten
Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
€ 21,50
Tarte aux Fraises
Vanillebodem met Ruby chocolademousse en amarena-kersen
€ 14.50
Crème Brûlée
Met witte chocolademousse, ingelegd rood fruit en vanille-ijs
€ 13,50
Crêpes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
€ 18,50